Reviews

"De loopbaancoaching bij Annemie was een erg interessant traject. Ze heeft m'n blik verruimd zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over wat ik belangrijk vind in een bedrijfscultuur, maar ook wat mijn sterke en mijn minder sterke kanten zijn. Ik zou dit traject zo opnieuw volgen!"

Véronique V.  

Traject Op en Top in je job! 

Loopbaanbegeleiding vdab cheques

"Door de sollicitatie training met Annemie voel ik me meer zelfzeker. Er komt nu zelfs humor aan te pas in mijn sollicitatiegesprekken!"

Ives S.

Traject Op en Top Sollicitant

Ives vond ondertussen een nieuwe job, proficiat!

"Loopbaanbegeleiding gevolgd bij Annemie Bergen. Zij is een topcoach! 

Ze heeft mij heel goed geholpen en dit op een heel leuke ontspannende manier via wandelsessies. 

Als je op zoek bent naar een professionele coach ben je bij haar aan het juiste adres."

Anke P.

Traject Op en Top in je job!

Anke heeft ervoor gekozen om een nieuw pad te bewandelen en gaat opnieuw studeren. Veel succes! 

"Annemie heeft me in een losse sessie loopbaanbegeleiding a.d.h.v. oefeningen en kritische vragen meer input & inzicht gegeven over job mogelijkheden in de toekomst met mijn kwaliteiten en talenten. 

De professionele en warme aanpak van Annemie zorgen ervoor dat je snel tot de kern komt en durft aangeven welke obstakels/triggers de jobkeuze mee beïnvloeden en je hier zicht op krijgt.

Handige overzicht schema's (met info over mogelijke jobs én sectoren) krijg je mee, waardoor je makkelijker gericht kan zoeken naar nieuwe professionele uitdagingen. Bedankt!"

Kelly J. - Online coaching

Traject Op en Top in je job!

Jobcoaching zonder cheque


"Annemie heeft me laten inzien dat er meer is dan alleen werken. 

Dat ontspanning minimum even belangrijk is als het werken zelf. 

Dat genoeg ontspanning ook zorgt voor betere prestaties op het werk en dat bij overdaad aan werk de productiviteit ook keldert.

Ze heeft me ook laten inzien dat mijn huidige werk veel van mijn persoonlijke eisen niet respecteert. Mijn competenties ook in andere sectoren kunnen gebruikt worden.

Dat BALANS in het leven heel belangrijk is om het beste van uzelf te bekomen.

Ik wil Annemie dan ook persoonlijk bedanken voor de goede zorg."

Thomas P.

Traject Op en Top in je job!
Jobcoaching met VDAB cheques

Thomas liet ondertussen weten heel tevreden en succesvol te zijn in een nieuwe functie in een geheel andere sector en bij een bedrijf dat beter aanleunt bij de verwachtingen die Thomas heeft ten aanzien van een werkgever. Proficiat!!

"Annemie, van de gelegenheid maak ik graag gebruik om je te bedanken. Enerzijds voor het loopbaan-coachen an sich, anderzijds voor de goede klik die ik mocht ervaren. Het feit dat ik nu deze job heb, is deels aan jou te danken. Je hebt me helpen inzien waar mijn energie-gevers zaten/zitten, je hebt me geholpen mijn zelfvertrouwen op peil te houden (dreigde weg te zakken ...). En zoals ik je al eens gezegd heb, iedereen heeft er na verloop van tijd baat bij om af en toe stil te staan bij zijn/haar loopbaan.

Ik ben ambassadeur geworden voor loopbaancoaching."

Johan B.
Traject Op en Top in je job!

Ondertussen vernam ik dat Johan heel tevreden is in zijn nieuwe functie bij dezelfde werkgever. Hij kan zich helemaal smijten voor zijn klanten en dat geeft hem massa's energie. Proficiat Johan en veel succes verder!
Lees verder over Johan en andere actuele thema's in deze blog!