Reviews

Deze toppers volgden een traject loopbaanbegeleiding, life coaching of sollicitatiebegeleiding bij Op en Top Coaching. Doorheen de coaching trajecten haalden zij het beste uit zichzelf naar boven! Hun feedback maakt van mij een trotse coach! ❤️ Groetjes, Annemie  

"De loopbaancoaching bij Annemie was een erg interessant traject. Ze heeft m'n blik verruimd zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over wat ik belangrijk vind in een bedrijfscultuur, maar ook wat mijn sterke en mijn minder sterke kanten zijn. Ik zou dit traject zo opnieuw volgen!"

Véronique V.  

Loopbaanbegeleiding met vdab cheques

"Deze loopbaanbegeleiding had super veel meerwaarde die ik echt heb te danken aan Annemie. Annemie heeft mij de juiste tools aangereikt om een goed inzicht te krijgen in mijn kunnen. Topcoach die ik aan iedereen kan aanraden. Het straffe is dat ze je zelf tot inzichten brengt, ze legt niks op. "

Tanja M.

Jobcoaching met vdab cheques

"- de knoop doorhakken om van job te veranderen

- het gevoel hebben niet alleen te staan

praten over mijn gevoelens

- een gedragsverandering in mijn nieuwe job: mijn kwetsbaarheden uitspreken

- kiezen voor deeltijds werk om een goede balans werk-privé te behouden"

Petra over de meerwaarde van loopbaanbegeleiding

"Ik heb door de coaching mezelf beter leren kennen en ingezien waar ik naartoe wil.

Ik heb vrede met het feit dat ik introvert ben en voel mij er niet meer schuldig over. Ik zal dit nu ook duidelijk maken aan mijn omgeving zodat ze begrijpen waarom ik soms wel stiller ben en mij graag eens afzonder.

Op het werk heb ik kunnen aangeven dat ik in mijn huidige job niet meer gelukkig ben. Ondertussen heb ik de kans gekregen om een andere richting uit te gaan."

Sabine Clerix

Jobcoaching met vdab cheques

"Door de sollicitatie training met Annemie voel ik me meer zelfzeker. Er komt nu zelfs humor aan te pas in mijn sollicitatiegesprekken!"

Ives S.

Online traject Op en Top Sollicitant

Ives vond kort na de loopbaanbegeleiding een nieuwe job
Proficiat Ives, veel succes!

"Mijn traject bij Annemie heeft mij veel inzichten gegeven over mezelf waardoor ik bewustere beroepskeuzes kon maken! Ik raad dit iedereen aan die vooruit wil."

Marie Reniers

Jobcoaching met VDAB cheques

"Loopbaanbegeleiding gevolgd bij Annemie Bergen. Zij is een topcoach! 

Ze heeft mij heel goed geholpen en dit op een heel leuke ontspannende manier via wandelsessies. 

Als je op zoek bent naar een professionele coach ben je bij haar aan het juiste adres."

Anke Pauwels

Traject Op en Top in je job!

Anke heeft ervoor gekozen om een nieuw pad te bewandelen en is terug gaan studeren. Ze heeft hier geen seconde spijt van gehad en liet onlangs weten dat ze haar diploma heeft behaald en een leuke job heeft gevonden. Veel succes verder Anke! 

"Annemie heeft me in een losse sessie loopbaanbegeleiding a.d.h.v. oefeningen en kritische vragen meer input & inzicht gegeven over job mogelijkheden in de toekomst met mijn kwaliteiten en talenten. 

De professionele en warme aanpak van Annemie zorgen ervoor dat je snel tot de kern komt en durft aangeven welke obstakels/triggers de jobkeuze mee beïnvloeden en je hier zicht op krijgt.

Handige overzicht schema's (met info over mogelijke jobs én sectoren) krijg je mee, waardoor je makkelijker gericht kan zoeken naar nieuwe professionele uitdagingen. Bedankt!"

Kelly J. - Online coaching

Jobcoaching zonder cheque


"Ik ben zeer goed verder geholpen door Annemie. Voor ik startte met de loopbaanbegeleiding wist ik niet wat ik wou gaan doen qua werk en had ik eigenlijk weinig zin om aan de zoektocht naar een nieuwe job te beginnen. Maar doorheen de sessies werd duidelijk waar ik energie uit haalde, wat ik belangrijk vond qua bedrijfscultuur en wat mijn competenties waren. Door de gesprekken met Annemie werd ik ook echt gemotiveerd om bepaalde acties te ondernemen die ik daarvoor altijd uit de weg ging.
Daarnaast vond ik het ook fijn dat dit allemaal mogelijk was tijdens wandelsessies. Dus zeker een aanrader wat mij betreft. "

Kirsten Van Rossem - Op en Top in je job! Wandelgesprekken in Tremelo

"Omdat ik ging solliciteren voor een job die belangrijk voor me was en het al enkele jaren geleden was dat ik nog gesolliciteerd had was ik op zoek naar wat extra ondersteuning. Zo ben ik bij Annemie terecht gekomen en zij heeft mij goed geholpen met de voorbereiding van de sollicitatie. Aanrader voor iedereen die voorbereid wil gaan solliciteren!"

Vince W.

Traject Op en Top Sollicitant

Vince liet ondertussen weten dat zijn sollicitatie een groot succes was. Hij start binnen enkele weken in zijn nieuwe job. Veel succes Vince, op en top gedaan van jou!   

"Annemie heeft me laten inzien dat er meer is dan alleen werken. 

Dat ontspanning minimum even belangrijk is als het werken zelf. 

Dat genoeg ontspanning ook zorgt voor betere prestaties op het werk en dat bij overdaad aan werk de productiviteit ook keldert.

Ze heeft me ook laten inzien dat mijn huidige job veel van mijn persoonlijke eisen niet respecteert. Dat mijn competenties ook in andere sectoren kunnen gebruikt worden.

Dat BALANS in het leven heel belangrijk is om het beste van jezelf te bekomen.

Ik wil Annemie dan ook persoonlijk bedanken voor de goede zorg."

Thomas P.

Jobcoaching met VDAB cheques

Thomas liet ondertussen weten heel tevreden en succesvol te zijn in een nieuwe functie in een geheel andere sector en bij een bedrijf dat beter aanleunt bij de verwachtingen die Thomas heeft ten aanzien van een werkgever. Proficiat Thomas, doe zo verder!

"Annemie, van deze gelegenheid maak ik graag gebruik om je te bedanken. Enerzijds voor het loopbaan-coachen an sich, anderzijds voor de goede klik die ik mocht ervaren. Het feit dat ik nu deze job heb, is deels aan jou te danken. Je hebt me helpen inzien waar mijn energie-gevers zaten/zitten, je hebt me geholpen mijn zelfvertrouwen op peil te houden (dreigde weg te zakken...). En zoals ik je al eens gezegd heb, iedereen heeft er na verloop van tijd baat bij om af en toe stil te staan bij zijn/haar loopbaan.

Ik ben ambassadeur geworden van loopbaancoaching."

Johan B.
Traject Op en Top in je job!

Ondertussen vernam ik dat Johan heel gelukkig is in zijn nieuwe functie bij dezelfde werkgever. Hij kan zich helemaal smijten voor zijn klanten en dat geeft hem massa's energie. Proficiat Johan en veel succes verder!

Lees verder over Johan en andere actuele thema's in deze blog!

Wil je delen hoe jij ons coaching traject hebt ervaren? 

Schrijf hieronder jouw feedback neer en inspireer op die manier ook andere mensen: