Missie

Annemie, Oprichter Op en Top Coaching
Annemie, Oprichter Op en Top Coaching

Haal het beste uit jezelf, je job en je leven!

Als Coach werk ik vanuit mijn hart en ziel, vanuit denken en voelen.

Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen, te begeleiden in het verwerven van nieuwe inzichten over zichzelf, de privé- en werkcontext, en alle uitdagingen die daarbij horen. Zelfkennis en balans staan centraal in de coaching trajecten.

Aan de hand van diepgaande gesprekken, aangevuld met diverse oefeningen en methodieken, worden tendensen duidelijk die zowel te maken hebben met enerzijds de actuele probleemstellingen en anderzijds mogelijke oplossingen.

***

Als Coach motiveer ik mensen om in de spiegel te kijken, en dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Doorheen een coaching traject leer je jezelf opnieuw kennen. Jij komt terug aan het stuur te zitten van jouw leven. Jij gaat over tot het nemen van acties! Je sterke punten worden daarbij ingezet als stimulatoren. Stresspunten worden concreet aangepakt met acties op jouw maat. Je blik wordt geopend en zo worden de eerste stappen gezet in de richting van persoonlijke groei!

Heb je zin om samen op pad te gaan? Heb je vragen, wil je sparren of een afspraak plannen, neem dan zeker contact op! 

Groetjes,

Annemie Bergen

Op en Top Coaching

Haal het beste uit Jezelf, Je Job en Je Leven


NIEUW: Online Leerprogramma MAMA IN BALANS

Annemie vertelt: "In dit online leerprogramma help ik drukke mama's die worstelen met een overvol hoofd zodat ze op 2 maanden tijd terug rust en ontspanning kunnen vinden en zo opnieuw de blije, gelukkige versie zijn van zichzelf!"

Gedaan met die veel te lange to-do-lijstjes, weg met piekeren en constant hollen van hier naar daar. Word de blije, assertieve versie van jezelf waarvan ook je kinderen en de mensen rondom jou optimaal kunnen genieten! -`♡´- 

Groei in 2 maanden tijd van drukke, gestresseerde mama naar een blije en ontspannen vrouw, kortom... Word een mama in balans. 

Je kan doorlopend instappen in dit online leerprogramma van 2 maanden! Schrijf je meteen in en wordt zo de blije versie van jezelf waarvan je kinderen en alle mensen rondom je meer kunnen genieten!