Life Coach

Het leven eist tegenwoordig veel van ons. We willen succesvol zijn op verschillende gebieden, ons geliefd voelen door zoveel mogelijk mensen, willen voldoen aan alle verwachtingen die ons gesteld worden. Niet altijd evident!   

Voel je je regelmatig gestresseerd, onvoldoende zelfzeker, of is het moeilijk om assertief uit de hoek te komen? Ben je op zoek naar meer balans in je leven, maar kom je er niet toe om te ontspannen en rust te vinden? Wens je de onrust in jezelf concreet aan te pakken? Wil je inzetten op persoonlijke groei en jezelf bewust ontwikkelen? Droom jij ervan je energiepijl terug te verhogen? Kortom, wil je inzetten op jouw persoonlijk geluk?...

Als Life Coach begeleid ik jou, ondersteun en motiveer ik je om concrete doelen te bereiken in je leven. Het leven van de cliënt is steeds het onderwerp waarmee we aan slag gaan. Naast de hierboven beschreven onderwerpen kunnen bv. ook volgende topics opgenomen worden in de sessies Life Coaching:

- Keuzes maken en knopen doorhakken

- Passiviteit ombuigen naar actiegericht gedrag

- Vlotter en verbindend communiceren

- Stille of luide dromen waarmaken

- Als introvert gelukkiger leven in onze drukke, prikkelende samenleving

- Als drukke mama, papa meer 'kwali-tijd' creëren voor jezelf...

Onderwerpen die te maken hebben met werk en professionele activiteiten behoren tot het programma Loopbaanbegeleiding. Meer info

Als Life Coach streef ik ernaar een mensgerichte dienstverlening aan te bieden met als doel 'het beste uit jezelf en je leven te halen'. Typerend hierbij zijn de open gesprekken, mijn actieve luisterhouding, het uitspreken van motiverende woorden en het vergrendelen van concrete afspraken om jouw persoonlijke groei een ware BOOST te geven. Mijn aanpak is individueel en persoonlijk. Ik probeer steeds een vertrouwensvolle sfeer te creëren. Alle onderwerpen worden uiterst discreet behandeld.

Via praktische oefeningen, vragenlijsten en individuele gesprekken met de coach worden stappen gezet naar verandering en worden specifieke doelen gerealiseerd in de richting van persoonlijke groei. 

Haal het beste uit jezelf met Life Coaching! 

In dit online of offline traject komen we samen tot inzichten en wordt concrete verandering op poten gezet. 

De gesprekken kunnen plaatsvinden in één van de praktijkruimtes, al wandelend of online.

***

Life-coaching kan helpend zijn voor iedereen die bewuster in het leven wil staan, bewuster naar zijn/haar eigen doelen wil leven en de vaardigheden die nodig zijn om deze doelen te bereiken sterker wenst te ontwikkelen.

Meer info over de prijs van deze sessies kan je hier terugvinden.

Plan je eerste afspraak via deze knop:

Annemie Bergen: Life Coach, Loopbaanbegeleider en Oprichter van Op en Top Coaching
Annemie Bergen: Life Coach, Loopbaanbegeleider en Oprichter van Op en Top Coaching