NIEUW: Loopbaanbegeleiding in Huisartsenpraktijk BALANS te Rijmenam

03-01-2022

Groot nieuws!!... Vanaf deze maand geef ik als Loopbaanbegeleider ook face-to-face coachings in Huisartsenpraktijk Balans in het centrum van Rijmenam. Ik sluit er aan bij een enthousiast en ervaren team van Huisartsen en Paramedici die elke dag het beste van zichzelf geven om anderen te helpen en persoonlijk advies te geven. Ik sta er elke woensdagvoormiddag paraat tussen 8u30 en 12u30, telkens na afspraak.

Mijn visie als Coach sluit sterk aan bij de visie van Huisartsenpraktijk Balans. De artsen omschrijven het op deze manier op hun website:

"Onze groepspraktijk bestaat uit vier huisartsen, waarin 'balans' de rode draad vormt. Ten eerste staat balans voor het evenwicht tussen jong & oud en man & vrouw. Als huisartsen streven we ernaar om een echte familiearts te zijn voor patiënten van 0 tot 99 jaar. 

Bovendien willen we ook een evenwichtige balans houden tussen de aanpak van acute problemen en de opvolging van chronische aandoeningen, tussen genezing en preventie, tussen lichamelijke ziektes en psychische aandoeningen (en het hele spectrum daartussenin, want lichaam en geest staan onlosmakelijk met elkaar verbonden).

Daarnaast trachten we ook een evenwicht te vinden tussen werk en gezin, en nemen we dus deel aan de nacht- en weekendwachtdienst.

Tot slot dragen we een gebalanceerde gezondheid van onze patiënten ook hoog in het vaandel."

Wil je graag informatie over Loopbaanbegeleiding of andere types van coaching? Neem dan gerust even contact op met mij. Groetjes, Annemie Bergen