Nieuw bij Op en Top Coaching: Life Coaching

11-12-2023

Sinds kort biedt Op en Top Coaching naast Loopbaanbegeleiding, Sollcitiatietraining en Stress- & Burn-out preventie ook LIFE COACHING trajecten aan. 

Voor veel mensen is dit een minder concrete term, Life Coaching... Velen weten niet goed wat een Life Coach kan betekenen voor hen, hun vrienden of familie. Daarom zet ik in dit berichtje enkele mogelijke beginvragen en onderwerpen in de kijker. 

Met deze vragen komen mensen langs in het kader van Life Coaching: 

- Hoe kan ik meer balans vinden in m'n leven, meer ontspanning en rust te vinden? 

- Ik voel me regelmatig gestresseerd, niet zelfzeker of heb het moeilijk om assertief uit de hoek te komen. Wat kan ik hieraan doen? 

- Ik voel me heel onrustig tegenwoordig, hoe kan ik dit concreet aanpakken? 

- Hoe kan ik inzetten op persoonlijke groei en mezelf bewust ontwikkelen? 

- Op welke manier kan ik mijn energiepijl terug verhogen? 

- Wat kan ik concreet doen om in te zetten op mijn persoonlijk geluk? ... 

Het leven eist tegenwoordig veel van ons. We willen succesvol zijn op verschillende gebieden, ons geliefd voelen door zoveel mogelijk mensen, we willen voldoen aan alle verwachtingen die ons gesteld worden. Niet altijd evident! 

Als Life Coach begeleid ik jou, ondersteun en motiveer ik je om concrete doelen te bereiken in je leven. Het leven van de cliënt is steeds het onderwerp waarmee we aan slag gaan. 

Heb je zin in of nood aan Life Coaching? Of ken je iemand waarvoor dit een hulp of meerwaarde kan bieden? Dan hoor ik het natuurlijk graag. 

Ik wens jullie een fijne decembermaand toe! Groetjes, Annemie