HR Consultancy

- Met een hart voor Human Capital -

Annemie Bergen - "Haal het beste uit jezelf en je werknemers!""
Annemie Bergen - "Haal het beste uit jezelf en je werknemers!""

Als HR Consultant en Coach combineer ik mijn 2 professionele passies:

Enerzijds Freelance HR Consultancy aan bedrijven en anderzijds Persoonlijke Coaching aan Werknemers, People Managers en Ondernemers:

*****

- Als ervaren HR professional bied ik HR Consultancy aan bedrijven die hun bestaand personeel willen laten groeien en de juiste werknemers willen aantrekken om de toekomst van hun organisatie veilig te stellen. Mijn kernactiviteiten zijn hierbij: Persoonlijke Coaching van people managers en medewerkers, Teamscans van teams in moeilijkheden, Assessment & Development Centers, Recruitment en Talent Management advies. Dit alles is sterk gericht op het efficiënt inzetten van Human Capital. Gemotiveerde medewerkers die beschikken over de juiste competenties zijn onmisbaar in elke succesvolle onderneming. Als zij daarboven de kans krijgen om hun volledig potentieel in te zetten en tegelijk mee te werken aan de groei van de organisatie, zijn zij van goudwaarde! 

- Als HR Sparringpartner voor zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) deel ik graag mijn objectieve, verkwikkende kijk op de zaken. Verder daag ik jou als ondernemer of HR medewerker uit om het huidige HR beleid en lopende procedures onder de loep te nemen om op die manier het beste uit het bedrijf én de werknemers te halen.

- Persoonlijke coaching aan werknemers en zelfstandigen die willen schitteren en groeien in hun loopbaan, met als motto "Haal het beste uit jezelf!"

Wil je als bedrijf graag kennis maken en bekijken wat ik voor jullie organisatie, HR dienst en werknemers kan betekenen? Neem dan zeker contact op via annemie@opentopcoaching.be of 0478 36 62 91. Ook steeds bereid om mekaar te leren kennen via een (virtuele) koffie of thee! 

Referenties van professionele klanten op aanvraag.

Meer info op LinkedIn Annemie Bergen

Groetjes, Annemie Bergen

Met een hart voor Human Capital