Loopbaancoaching - met of zonder loopbaancheques van VDAB:

Als loopbaancoach neem ik samen met jou je zorgen en frustraties op werkvlak onder de loep en tekenen we acties uit die je helpen bij het nemen van beslissingen m.b.t. jouw professionele toekomst. 

Face-to-face loopbaanbegeleiding, wandel- of videogesprekken mogelijk. Dankzij de loopbaancheques die de Vlaamse overheid aanbiedt, betaal je zelf slechts 80 euro voor in totaal 7 uur persoonlijke coaching. Sommige steden en gemeenten, werkgevers, vakbonden, sectororganisaties of mutualiteiten komen tussen in deze kostprijs en betalen jou een deel van de loopbaancheques of de volledige prijs terug. 

Wanneer je minder dan 7 jaar werkervaring hebt, kan je jammer genoeg nog geen beroep doen op overheidssteun. In dat geval stel ik jou een traject en prijs op maat voor. Contacteer me vrijblijvend om dit te bespreken. Loopbaanbegeleiding i.s.m. erkend loopbaancentrum Diaspoor. Lees meer over loopbaanbegeleiding ... 

Sollicitatiecoaching

Met dit individuele begeleidingsprogramma word je klaargestoomd om op een zelfbewuste en succesvolle manier te solliciteren. 

Heb je een leuke vacature gevonden, maar is het schrijven van een CV of motivatiebrief een te grote uitdaging voor jou? Is het lang geleden dat je gesolliciteerd hebt en voel je je daardoor niet helemaal op je gemak in een selectie interview? Of heb je nog geen ervaring met sollicitatiegesprekken, testings en assessments? Dan ben ik graag jouw persoonlijke gids!

Samen zoomen we in op de overeenkomsten tussen jouw vaardigheden en de specifieke verwachtingen binnen de vacature(s). Indien gewenst kunnen we aan de hand van rollenspelen een sollicitatiegesprek simuleren en nabespreken in een opbouwend feedbackgesprek. Dit traject kan variëren in tijd en wordt specifiek op maat van jouw noden uitgetekend. Kostprijs: 60 euro per uur (prijs incl. versturen van oefeningen en bv. lezen van vacaturetekst, CV en motivatiebrief voorafgaand aan het gesprek). Contacteer mij vrijblijvend voor meer informatie.

Stresscoaching, burn-out preventie en Balanscoaching

De gevolgen van langdurige stress worden nog te vaak onderschat. Chronische stress heeft immers héél wat nadelige effecten en dat zowel op emotioneel, fysiek en relationeel vlak. Het kan helaas ook ontaarden in een burn-out of depressie. In dit coaching traject nemen we jouw situatie en de moeilijkheden waarmee je te kampen hebt onder de loep. Nadien gaan we concreet aan de slag om opnieuw meer rust en ontspanning te vinden. 

Dit programma leert jou eerst en vooral wat stress is. Het geeft je een beter inzicht in jezelf, je persoonlijkheid, jouw stressfactoren, energiegevers & -vreters. In tweede instantie krijg je praktische tools en oefeningen aangereikt waarmee je verder kunt om je stresspeil onder controle te houden. Dat kan gaan van relaxatieoefeningen, ademhalingsoefeningen tot het beheersen en omkeren van ineffectieve, negatieve gedachten. 

Deze coaching is gebaseerd op een traject van Diaspoor (expertisebureau in coaching, consultancy en training). Het kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend. Interesse of vragen? Neem dan zeker contact op!

Ontwikkelingsgerichte Coaching

Als Ontwikkelingscoach ondersteun ik mensen bij hun professionele of persoonlijke ontwikkeling. We brengen hierbij in eerste instantie je pijnpunten en uitdagingen naar boven, ontdekken samen waarin jij wil en kan groeien en stellen prioriteiten om hier concreet mee aan de slag te gaan. Concrete doelstellingen gaan we in kleine stappen omzetten in de praktijk. Als Coach motiveer ik jou en moedig ik je aan om jezelf uit te dagen, nieuwe dingen te proberen en geef ik handvaten om in te zetten op jouw persoonlijke groei! Ook in dit traject vertrek ik vanuit een kennismakingsgesprek en brengen we nadien jouw persoonlijkheid in kaart om vervolgens praktisch aan de slag te gaan. Heb je er zin in? Aarzel niet en neem contact op voor een gratis telefonisch overleg! 

Studiekeuzebegeleiding - voor zowel jongeren als volwassenen

In dit individuele programma van Studiekeuzebegeleiding, gecreëerd door Diaspoor, brengen we jouw interesses, persoonlijkheid en passies in kaart en bekijken we samen welk type van opleiding het best bij je past. We bepalen je persoonlijke leerstijl en bespreken welke onderwijsinstellingen aansluiten bij je ideale leeromgeving. Via enkele online vragenlijsten bepalen we heel concreet wie jij bent, wat jou motiveert en in welke studierichting jij je helemaal thuis zult voelen! 

Als HR en Loopbaan professional bied ik ook antwoorden op praktische vragen van zowel studenten als ouders. Bv.: Zijn er bepaalde subsidies waarop ik recht heb? Is er veel vraag naar dergelijke profielen op onze arbeidsmarkt? Wat zijn de uitdagingen, de voor- en nadelen van deze specifieke job? Hoe zit het met doorgroeimogelijkheden, loon en extra legale voordelen?... 

Dit traject kan variëren in tijd en wordt op maat uitgetekend. Neem zeker contact op om dit persoonlijk te bespreken.

Op en Top Coaching - Haal het beste uit jezelf!