Loopbaancoaching met of zonder overheidssteun:

Als loopbaancoach neem ik samen met jou je zorgen en frustraties op werkvlak onder de loep en tekenen we acties uit die je helpen bij het nemen van beslissingen m.b.t. jouw professionele toekomst. 

Face-to-face loopbaanbegeleiding, wandel- of videogesprekken mogelijk. Dankzij de loopbaancheques die de Vlaamse overheid aanbiedt, betaal je zelf slechts 90 euro voor in totaal 7 uur persoonlijke coaching. Sommige steden en gemeenten, werkgevers, vakbonden, sectororganisaties of mutualiteiten komen tussen in deze kostprijs en betalen jou een deel van de loopbaancheques of de volledige prijs terug. 

Wanneer je minder dan 7 jaar werkervaring hebt, kan je jammer genoeg nog geen beroep doen op deze overheidssteun. In dat geval stel ik jou een traject op maat voor. Contacteer me vrijblijvend om dit te bespreken. Voor meer info over de prijs, klik hier

Als Loopbaancoach werk ik samen met gemandateerd loopbaancentrum Diaspoor Werk met Zin. 

Lees meer over loopbaanbegeleiding of plan nu je afspraak

Haal het beste uit jezelf en je carrière, met een persoonlijk traject Loopbaanbegeleiding!

Life Coaching

Als Life Coach begeleid, ondersteun en motiveer ik mensen om concrete doelen te bereiken in hun leven. Face-to-face begeleiding, wandel- of videogesprekken mogelijk.

Vaak voorkomende onderwerpen zijn oa.: 

Stress verminderen, Zelfvertrouwen verhogen, Balans en rust vinden, Onrust aanpakken, Jezelf bewust ontwikkelen, Je blinde vlekken ontdekken, Energiepijl verhogen, Inzetten op je persoonlijk geluk, Keuzes maken, Knopen doorhaken,  Assertiviteit vergroten, Leven als introvert in een extraverte wereld, Verbindend communiceren, Stille dromen waarmaken, Familie en Relaties, Opnieuw richting vinden,... 

Haal het beste uit jezelf en je leven, met een persoonlijk traject Life Coaching!

Plan hier je eerste sessie of neem contact op om te bekijken wat we samen kunnen bereiken

Sollicitatiecoaching

Met dit individuele begeleidingsprogramma word je klaargestoomd om op een zelfbewuste en succesvolle manier te solliciteren

Heb je een leuke vacature gevonden, maar is het schrijven van een CV of motivatiebrief een te grote uitdaging voor jou? 

Is het lang geleden dat je gesolliciteerd hebt en voel je je daardoor niet helemaal op je gemak in een selectie interview? 

Of heb je nog geen ervaring met sollicitatiegesprekken, testings en assessments? 

Dan ben ik graag jouw persoonlijke gids!

Samen zoomen we in op de overeenkomsten tussen jouw vaardigheden en de specifieke verwachtingen binnen de vacature(s). 

Indien gewenst kunnen we aan de hand van rollenspelen een sollicitatiegesprek simuleren en nabespreken in een opbouwend feedbackgesprek. 

Dit traject kan variëren in tijd en wordt specifiek op maat van jouw noden uitgetekend. 

Klik hier en plan nu je eerste sessie

Stresscoaching, burn-out preventie en Balanscoaching

De gevolgen van langdurige stress worden nog te vaak onderschat. Chronische stress heeft immers héél wat nadelige effecten en dat zowel op emotioneel, fysiek en relationeel vlak. Het kan helaas ook ontaarden in een burn-out of depressie. 

Preventie is beter dan behandeling!

In dit coaching traject nemen we jouw situatie en de moeilijkheden waarmee je te kampen hebt onder de loep. Nadien gaan we concreet aan de slag om opnieuw meer rust en ontspanning te vinden. 

Dit programma leert jou eerst en vooral wat stress is. Het geeft je een beter inzicht in jezelf, je persoonlijkheid, jouw stressfactoren, energiegevers & -vreters. 

In tweede instantie krijg je praktische tools en oefeningen aangereikt waarmee je verder kunt om je stresspeil onder controle te houden. Dat kan gaan van oa. relaxatieoefeningen, ademhalingsoefeningen tot het beheersen en omkeren van ineffectieve, negatieve gedachten of leren jezelf opnieuw centraal te stellen.  

Deze coaching is grotendeels gebaseerd op een traject van Diaspoor (expertisebureau in coaching, consultancy en training), waarbij ik vanuit mijn ervaring en opleiding eigen accenten leg. 

Het kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend. 

Trek grenzen. Leer een keer 'neen' zeggen tegen anderen en volwaardig 'JA' tegen jezelf.

Leg hier je eerste afspraak vast!

Ontwikkelingsgerichte Coaching

Als Ontwikkelingscoach ondersteun ik mensen bij hun professionele of persoonlijke ontwikkeling. We brengen hierbij in eerste instantie je pijnpunten en uitdagingen naar boven, ontdekken samen waarin jij wil en kan groeien en stellen prioriteiten om hier mee aan de slag te gaan. 

Concrete doelstellingen gaan we in kleine stappen omzetten in de praktijk. 

Als Coach moedig ik je aan om jezelf uit te dagen, nieuwe dingen te proberen en geef ik handvaten om in te zetten op jouw persoonlijke groei! 

Ook in dit traject vertrekken we vanuit een intakegesprek en brengen we nadien jouw persoonlijkheid in kaart om vervolgens praktisch aan de slag te gaan. 

Heb je er zin in? Aarzel niet en plan hier je eerste sessie

Op en Top Coaching - Haal het beste uit je job, je leven en jezelf!

Op en top coaching en Annemie zijn aangesloten bij www.vind-een-coach.be