AANBOD:

Loopbaancoaching met loopbaancheques van VDAB: 

Onze loopbaanbegeleiding kreeg de naam: Op en Top in je job! We gebruiken de methodieken van erkend loopbaancentrum Diaspoor. Samen nemen we jouw zorgen en frustraties op werkvlak onder de loep en tekenen we acties uit die je zullen helpen bij het nemen van beslissingen m.b.t. jouw professionele toekomst. Face-to-face loopbaanbegeleiding, online videogesprekken of wandel coaching is mogelijk: 80 euro voor 7 uur persoonlijke coaching -- 40 euro voor 4 uur persoonlijke coaching. Sommige steden en gemeenten, werkgevers, vakbondsorganisaties of mutualiteiten komen tussen in deze kostprijs en betalen jou een deel van de loopbaancheques terug. Meer informatie over loopbaancheques en de bestelling ervan is terug te vinden op de website van de VDAB. Wanneer je nog geen 7 jaar werkervaring hebt, kan je jammer genoeg geen beroep doen op de tegemoetkoming van VDAB. In dat geval stel ik jou een traject en prijs op maat voor. Contacteer mij vrijblijvend om dit te bespreken! Ook dit traject kan in de groepspraktijk plaatsvinden, via online coaching of wandelcoaching. Lees meer...

Nood aan sollicitatietraining?

Met het individuele begeleidingsprogramma Op en Top Sollicitant word je klaargestoomd om op een succesvolle manier te solliciteren. Heb je een leuke vacature gevonden, maar is het schrijven van een CV of motivatiebrief een te grote uitdaging voor jou? Is het lang geleden dat je gesolliciteerd hebt en voel je je daardoor niet helemaal op je gemak? Of heb je nog geen ervaring met sollicitatiegesprekken en assessments? Dan oefen ik met jou en ben ik graag je persoonlijke gids. Dit traject kan variëren in tijd en wordt specifiek op maat van jouw noden uitgetekend. Contacteer mij vrijblijvend om dit te bespreken!

Last van Stress of vrees je binnenkort in een Burn-out te belanden? Tijd voor actie!

De gevolgen van langdurige stress worden nog te vaak onderschat. Samen kunnen we jouw situatie en de moeilijkheden waarmee je te kampen hebt onder de loep nemen en gaan we concreet aan de slag om opnieuw meer rust en ontspanning te vinden. Dit Op en Top in Balans programma van Op en Top Coaching leert jou eerst en vooral wat stress is. Het geeft je een beter inzicht in jezelf, jouw stressfactoren en energievreters. In tweede instantie krijg je praktische tools aangereikt waarmee je verder kunt om je stresspeil onder controle te houden. Dit traject is gecreëerd door Diaspoor. Het kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend. Prijs van deze individuele begeleiding: 80 euro per coaching uur (= incl. oefeningen om je thuis vooraf goed voor te bereiden + bijkomende tools en informatie op maat die je na afloop van elke coaching sessie zelf kunt gebruiken). Interesse en vragen? Neem dan zeker contact op!

Studiekeuzebegeleiding

Op en Top Student! In dit individuele programma van Studiekeuzebegeleiding, gecreëerd door Diaspoor (expertisebureau in coaching, consulting en training) brengen we jouw interesses, persoonlijkheid en passies in kaart en bekijken we samen welk type van opleiding het best bij je past. We pluizen jouw persoonlijke leerstijl uit en bespreken welke onderwijsinstellingen aansluiten bij je ideale leeromgeving. Dit traject kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend. Prijs van deze individuele coaching: 80 euro per coaching uur (= incl. oefeningen om je thuis vooraf goed voor te bereiden + bijkomende tools en informatie op maat die je na afloop van elke coaching sessie zelf kunt gebruiken). Op aanvraag kan dit traject ook worden uitgewerkt in kleine groepjes, mét aangepaste prijs. Neem zeker contact op om dit persoonlijk te bespreken.

Op en Top Coaching -- Haal het beste uit jezelf!

Benieuwd hoe anderen de coachings bij Annemie ervaren? Lees hier nog andere reviews.