Ontdek het aanbod...

Haal het beste uit jezelf, je job en je leven met één van onze coaching programma's:


Loopbaanbegeleiding

Heb je zorgen of frustraties op werkvlak? Ben je niet meer gelukkig in je job of werkomgeving? Neemt de stress het van je over? Wacht niet langer en ontdek hier hoe we dit concreet kunnen aanpakken! Deze coaching kan zowel face-to-face als online worden georganiseerd.

Lees meer details over ons traject loopbaanbegeleiding of maak snel een afspraak. Haal het beste uit jezelf en je carrière, met dit één-op-één traject Loopbaanbegeleiding!


Life Coaching

Wil je hulp, inzichten of handvaten om concrete doelen te bereiken in je leven? Wil je één van volgende onderwerpen op een actieve wijze aanpakken om gelukkiger en meer gebalanceerd in het leven te staan? ⬇️

Stress verminderen, Zelfvertrouwen verhogen, Balans en rust vinden, Ontprikkelen, Je energiepijl verhogen, Assertiviteit vergroten, Jezelf centraal stellen, Leven als introvert in een extraverte wereld, Verbindend communiceren, Stille of luide dromen waarmaken,... 

Aarzel niet langer en haal het beste uit jezelf en je leven door middel van Life Coaching bij Op en Top Coaching! Deze begeleiding kan zowel face-to-face als online worden georganiseerd.

Lees meer details over ons traject Life Coaching of plan meteen je eerste sessie.


Online traject MAMA IN BALANS

Hallo drukke mama, heb jij dikwijls het gevoel dat de wereld te snel gaat voor jou? Dat je te veel taken en verantwoordelijkheden hebt? Te veel moetjes, een vol hoofd, zorgen voor alles en iedereen, te weinig tijd voor jezelf? Dan is er goed nieuws! -`♡´-

Speciaal voor de veel te drukke, gestresseerde mama's gaan we van start met een online coaching programma waarbij het vinden van balans centraal staat. Je krijgt vernieuwende inzichten over jezelf als mama, als persoon, als partner, vriendin, dochter, professional,... zodat je meer tijd en ruimte voor jezelf kan creëren.  -`♡´-

Deze online coaching kan op jouw tempo gevolgd worden. Wekelijks ontvang je info, methodieken, inzichten en tips om concrete stappen te zetten naar een betere balans, naar minder gepieker, een ontspannen mindset. -`♡´-

Zin om mee te doen? Schrijf je dan nu in.  


Sollicitatiecoaching

Wil je hulp en ondersteuning om op een zelfzekere manier te solliciteren? Via deze individuele sollicitatie coaching word je klaargestoomd om zelfbewust en succesvol te solliciteren. 

Heb je een leuke vacature gevonden, maar is het schrijven van een CV of motivatiebrief een te moeilijke uitdaging voor jou? 

Is het lang geleden dat je gesolliciteerd hebt en voel je je daardoor niet helemaal op je gemak in een selectie interview? Of heb je nog geen ervaring met sollicitatiegesprekken, testings en assessments? Dan ben ik graag jouw persoonlijke gids! 

Deze sollicitatietraining kan zowel face-to-face als online worden georganiseerd. De coaching kan variëren in tijd en wordt specifiek op maat van jouw noden uitgetekend. 

Plan hier je eerste sessie.  


Stress en burn-out preventie

De gevolgen van langdurige stress worden nog te vaak onderschat. Chronische stress heeft immers héél wat nadelige effecten en dat zowel op emotioneel, fysiek en relationeel vlak. Het kan helaas ook ontaarden in een burn-out of depressie. Preventie is beter dan behandeling!

Dit individueel coaching programma leert jou eerst en vooral wat stress is. Het geeft je een beter inzicht in jezelf, je persoonlijkheid, jouw stressfactoren, energiegevers & -vreters.

Je krijgt praktische tools en oefeningen aangereikt waarmee je verder kunt om je stresspeil onder controle te houden zodat jij je terug veel beter in je vel voelt!

Dit traject kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend.

Trek grenzen. Leer een keer meer 'neen' zeggen tegen anderen en volwaardig 'JA' tegen jezelf.

Plan hier je eerste sessie.


Op en Top Coaching en Annemie zijn aangesloten bij www.vind-een-coach.be