Aanbod & prijzen:

Loopbaancoaching - met of zonder loopbaancheques van VDAB: 

Onze loopbaanbegeleiding kreeg de naam: Op en Top in je job! Als erkend Loopbaanbegeleider gebruik ik de methodieken van door VDAB erkend loopbaancentrum Diaspoor. Samen nemen we jouw zorgen en frustraties op werkvlak onder de loep en tekenen we acties uit die je helpen bij het nemen van beslissingen m.b.t. jouw professionele toekomst. 

Face-to-face loopbaanbegeleiding, online videogesprekken of wandel coaching is mogelijk: Dankzij de loopbaancheques van VDAB betaal je zelf slechts 80 euro voor 7 uur persoonlijke coaching of 40 euro voor 4 uur persoonlijke coaching. Sommige steden en gemeenten, werkgevers, vakbondsorganisaties, sector organisaties of mutualiteiten komen tussen in deze kostprijs en betalen jou een deel van de loopbaancheques of de volledige prijs terug. Ik geef je uiteraard graag meer uitleg hierover. Informatie over loopbaancheques en de bestelling ervan is terug te vinden op de website van de VDAB

Wanneer je nog geen 7 jaar werkervaring hebt, kan je jammer genoeg geen beroep doen op de tegemoetkoming van VDAB. In dat geval stel ik jou een traject en prijs op maat voor. Contacteer me vrijblijvend om dit te bespreken. Ook dit traject kan in de groepspraktijk plaatsvinden, via online coaching of wandelcoaching. Lees meer...

Nood aan sollicitatietraining?

Met het individuele begeleidingsprogramma Op en Top Sollicitant word je klaargestoomd om op een succesvolle manier te solliciteren. 

Heb je een leuke vacature gevonden, maar is het schrijven van een CV of motivatiebrief een te grote uitdaging voor jou? Is het lang geleden dat je gesolliciteerd hebt en voel je je daardoor niet helemaal op je gemak in een selectie interview? Of heb je nog geen ervaring met sollicitatiegesprekken, testings en assessments? Dan ben ik graag jouw persoonlijke gids. 

Samen brengen we in een inleidend gesprek eerst en vooral jouw motivatoren, je persoonlijkheid en sterktes in kaart. Daarna zoomen we in op de overeenkomsten tussen jouw vaardigheden en de specifieke verwachtingen van de vacature(s). Indien gewenst kunnen we aan de hand van rollenspelen een sollicitatiegesprek simuleren en nabespreken in een transparant feedbackgesprek. Dit traject kan variëren in tijd en wordt specifiek op maat van jouw noden uitgetekend. Kostprijs van een online coaching: 50 euro per uur -- Coaching in de groepspraktijk: 60 euro per uur. Betalen kan cash of met de bankapp. Contacteer mij vrijblijvend voor meer informatie!

Last van Stress of vrees je binnenkort in een Burn-out te belanden? Tijd voor actie!

De gevolgen van langdurige stress worden nog te vaak onderschat. Chronische stress heeft immers héél wat nadelige effecten en dat zowel op emotioneel, fysiek en relationeel vlak. Het kan helaas ook ontaarden in een burn-out of depressie. Samen kunnen we jouw situatie en de moeilijkheden waarmee je te kampen hebt onder de loep nemen en gaan we concreet aan de slag om opnieuw meer rust en ontspanning te vinden. 

Dit Op en Top in Balans programma leert jou eerst en vooral wat stress is. Het geeft je een beter inzicht in jezelf, je persoonlijkheid, jouw stressfactoren en energiegevers & -vreters. In tweede instantie krijg je praktische tools aangereikt waarmee je verder kunt om je stresspeil onder controle te houden. Dat kan bijvoorbeeld gaan van relaxatieoefeningen, ademhalingsoefeningen tot het beheersen en omkeren van ineffectieve, negatieve gedachten. 

Dit traject is gecreëerd door Diaspoor (expertisebureau in coaching, consulting en training). Het kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend. Interesse of vragen? Neem dan zeker contact op!

Studiekeuzebegeleiding - - NIEUW - - voor zowel jongeren als volwassenen

Op en Top Student is een face-to-face of online coaching traject dat bestaat voor zowel jongeren als voor volwassenen. In dit individuele programma van Studiekeuzebegeleiding, gecreëerd door Diaspoor, brengen we jouw interesses, persoonlijkheid en passies in kaart en bekijken we samen welk type van opleiding het best bij je past. We bepalen je persoonlijke leerstijl en bespreken welke onderwijsinstellingen aansluiten bij je ideale leeromgeving. De slaagkans hangt immers voor een groot deel af of de keuze van de onderwijsinstelling goed is gemaakt. Het systeem moet goed bij je passen en jou oprecht motiveren. We bespreken en onderzoeken enerzijds je twijfels en focussen anderzijds op het positieve, namelijk de vele mogelijkheden die er zijn. Via online vragenlijsten, die je vrij kunt invullen op een moment van jouw keuze, bepalen we heel concreet wie jij bent, wat jou drijft en in welke studierichting jij je helemaal thuis zult voelen. 

Waarom Studiekeuzebegeleiding? Verkeerde studiekeuzes eisen een hoge tol voor zowel de STUDENT zelf als de OUDERS. Niet alleen kost een verloren studiejaar veel geld, ook de studiepunten zijn beperkt! Bovendien is het verlies van motivatie (tijdens de studies of later tijdens je loopbaan) een zware persoonlijke last op de schouders. Dus... Investeer in jezelf en maak een doordachte studiekeuze! 

Als HR en Loopbaan professional bied ik ook antwoorden op praktische vragen van zowel studenten (of studenten to be) als ouders. Bijvoorbeeld: Zijn er bepaalde subsidies waarop ik recht heb? Is er veel vraag naar dergelijke profielen op onze arbeidsmarkt? Wat zijn de uitdagingen, de voor- en nadelen van deze specifieke job? Hoe zit het met doorgroeimogelijkheden, loon en extra legale voordelen?... Daarnaast kan het een belangrijke afweging zijn of je later het liefst in loondienst wil werken, je eerder droomt van een eigen zaak, of een combinatie van beiden.

Dit traject kan variëren in tijd en wordt op maat uitgetekend. Op aanvraag kan het ook worden uitgewerkt in kleine groepjes, mét een aangepaste, verlaagde prijs. Neem zeker contact op om dit persoonlijk te bespreken.

Op en Top Coaching - Haal het beste uit jezelf!

Benieuwd hoe anderen de coachings bij Annemie ervaren? Lees hier enkele reviews.

Even de sfeer opsnuiven en wat foto's bekijken doe je in de fotogalerij.