Loopbaancoaching, voor wie?

Werknemers - Zelfstandigen - Leerkrachten - Zorgsector - Starters - 50+ers - drukke mama's en papa's - ...

Voel je je regelmatig gestresseerd, futloos of net overspannen door je werk? Zit je met twijfels of wil je meer plezier en voldoening uit je job halen? Ondervind je moeilijkheden met thuiswerk? Wil je weten welke functie of bedrijfscultuur nu écht bij je past? Of heb je het gevoel dat er meer in je zit dan wat je kan tonen op het werk? Heb je het idee dat je op een kruispunt staat en je niet weet welke weg je moet kiezen? Dan kan loopbaanbegeleiding jou helpen en nieuwe, verhelderende inzichten geven! Kies voor ons coaching programma Op en Top in je job!

Hoe gaan we te werk?

Na een uitgebreid intakegesprek wordt een traject op jouw maat uitgestippeld. Dit is gebaseerd op de methodieken van het door VDAB erkend loopbaancentrum Diaspoor. Via oefeningen en opdrachten, aangevuld met individuele coaching gesprekken, leer je jouw prioriteiten (her)kennen en kan je benoemen wat belangrijk voor je is. Zo leer je jezelf én je talenten beter kennen. Dit resulteert in een meer heldere blik op je loopbaan. Het helpt je bij het maken van onderbouwde en bewuste keuzes. Dit alles vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt en zorgt voor een betere balans in je leven.

Verschillende manieren van coaching kunnen ingezet worden: 

  • Face-to-face gesprekken in Groepspraktijk Wirrewar te Schriek en Grootlo
  • Online coaching via videogesprek
  • Een gezellige Coach & Coffee in de Tremelose buitenlucht
  • Wandelcoaching in een rustige, natuurrijke omgeving

Enkele foto's en impressies vind je hier

Wens je meer informatie of wil je een eerste gesprek plannen? Neem dan zeker even contact op!

Recensies

"De loopbaancoaching bij Annemie was een erg interessant traject. Ze heeft m'n blik verruimd zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over wat ik belangrijk vind in een bedrijfscultuur, maar ook wat mijn sterke en mijn minder sterke kanten zijn. Ook op persoonlijk gebied heb ik meer inzicht gekregen over mijn karakter en de leerstijlen die ik best hanteer bij het volgen van een eventuele opleiding. Ik zou dit traject zo opnieuw volgen!"
Bedankt Véronique V. voor deze mooie feedback! 

Lees hier nog andere reviews.