HR Freelancer

Met een hart voor Human Capital

Annemie Bergen - "Haal het beste uit jezelf!"
Annemie Bergen - "Haal het beste uit jezelf!"

Als HR Freelancer combineer ik mijn 2 professionele passies:

Freelance HR Consultancy aan bedrijven & Persoonlijke Coaching aan Werknemers, People Managers en Ondernemers:

*****

- HR Consultancy aan bedrijven die hun bestaand personeel willen laten groeien en de juiste werknemers willen aantrekken om de toekomst van hun organisatie veilig te stellen. Mijn kernactiviteiten zijn hierbij: Persoonlijke Coaching van people managers en personeelsleden, Teamscans van teams in moeilijkheden, Assessment & Development Centers, Recruitment. Dit alles is sterk gericht op het efficiënt inzetten van Human Capital. Gemotiveerde medewerkers die beschikken over de juiste competenties zijn onmisbaar in elke succesvolle onderneming. Als zij daarboven de kans krijgen om hun groeipotentieel in te zetten en tegelijk mee te werken aan de groei van de organisatie, zijn zij van goudwaarde. 

- HR Sparringspartner voor zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's).

Deze B-2-B diensten zijn mogelijk in het Nederlands en Frans.

- Persoonlijke coaching aan werknemers en zelfstandigen die willen schitteren en groeien in hun loopbaan, met als motto "Haal het beste uit jezelf!"

Wil je als bedrijf graag kennis maken en bekijken wat ik voor jullie organisatie, HR dienst en werknemers kan betekenen? Neem dan zeker contact op via annemie@opentopcoaching.be of 0478 36 62 91. Ook steeds bereid om mekaar te leren kennen via een (virtuele) koffie of thee! 

Referenties van professionele klanten op aanvraag.

Meer info op LinkedIn Annemie Bergen

Groetjes, Annemie Bergen

Met een hart voor Human Capital