HR Freelance

Met een hart voor Human Capital

Na 21 jaar HR ervaring als werknemer zette ik in februari 2022 de stap naar het zelfstandigenstatuut. Ik combineer mijn 2 professionele passies:
Freelance HR
 Consultancy aan bedrijven & Persoonlijke Coaching aan Werknemers en Zelfstandigen:

*****

- HR Consultancy aan bedrijven die hun bestaand personeel willen laten groeien en de juiste werknemers willen aantrekken om de toekomt van hun organisatie veilig te stellen. Mijn kernactiviteiten zijn hierbij: Recruitment, Assessment & Development Centers, Persoonlijke Coaching van people managers en personeelsleden, Teamscans van teams in moeilijkheden (al dan niet online). Dit alles is sterk gericht op het efficiënt inzetten van Human Capital. Gemotiveerde medewerkers die beschikken over de juiste competenties en hun groeipotentieel kunnen inzetten om tegelijk mee te werken aan de groei van de organisatie zijn immers van goudwaarde. De coaching is mogelijk in het Nederlands en Frans.

- Persoonlijke coaching aan werknemers en zelfstandigen die willen groeien in hun loopbaan: Loopbaanbegeleiding, Sollicitatiecoaching, Stress- en Burn-out preventie, Studiekeuzebegeleiding 

*****

Ondertussen heb ik nog geen moment spijt gehad van deze zeer verrijkende stap in mijn persoonlijke carrière!

Wil je als bedrijf graag kennis maken met mij en bekijken wat ik voor jullie organisatie, HR dienst en werknemers kan betekenen? Give me a call of stuur een mailtje via annemie.bergen@hotmail.be - 0478 36 62 91. Ook steeds bereid om mekaar te leren kennen via een virtuele koffie of thee! 

Referenties van professionele klanten op aanvraag.

Meer info op LinkedIn Annemie Bergen

Groetjes, Annemie Bergen

Met een hart voor Human Capital